Kira-kira

- GRAPHIC SECURITY SYSTEMS CORP -

Grafis Systems Kaamanan CorporationAlfred Alasia

Grafis Systems Kaamanan Corporation (GSSC) mangrupa hiji téknologi pausahaan anti-counterfeiting nu nyadiakeun state-of-nu-seni kaamanan dokumén jeung Protéksi brand leyuran. GSSC specializes in developing custom tailored solutions that seamlessly fit into your existing design and security infrastructure.

Decoding optik Advanced, kitu ogé auténtikasi smartphone gampang dina nu-titik, are some of the reasons that GSSC features are used on billions of brand products and documents worldwide. GSSC geus disadiakeun téknologi kaamanan dipaténkeun ka pamarentah otorisasi firms percetakan kaamanan jeung corporations utama pikeun leuwih 35 taun.

Alfred V. Alasia, pangadeg sarta manggihan urang dipaténkeun prosés Indicia® nu Scrambled dina pertengahan 70 sarta naratas commercialization téknologi ieu pikeun kaamanan dokumén jeung auténtikasi produk. Ti saprak éta, Kagiatan panalungtikan GSSC sacara éksténsif geus nyababkeun raloba produk anyar jeung patén-patén nu geus ngan strengthened posisi lila ngadegkeun pausahaan salaku hiji pamingpin industri dina widang percetakan kaamanan.

Ngajagi dunya Anjeun
Systems Kaamanan grafis Corp | Nyaeta. 1981