За

- ГРАФИЧКИ безбедносни системи CORP -

Графички безбедносни системи корпорацијаАлфред Alasia

Графички безбедносни системи корпорација (GSSC) е анти-фалсификување технологија компанија која обезбедува state-of-the-art безбедноста на документите и заштита на брендот решенија. GSSC специјализирана за развој на сопствени прилагодени решенија кои лесно се вклопуваат во вашиот постоечки дизајн и безбедноста на инфраструктурата.

Напредно оптички декодирање, како и лесен за на самото место паметен телефон за проверка, се само некои од причините што GSSC функции се користат на милијарди бренд производи и документи во светот. GSSC обезбеди патентиран безбедност технологија на владата овластени безбедност печатење фирми и големите корпорации за повеќе 35 години.

Алфред V. Alasia, нашиот основач и пронаоѓач патентирал испомешани Indicia® процес во средината на 70-тите и пионер на комерцијализација на оваа технологија за безбедноста на документите и производ автентикација. Оттогаш, Детално истражување активности GSSC е резултираа со многу нови производи и патенти кои само го зајакна основана долга позиција на компанијата како лидер во оваа индустрија во областа на безбедноста печатење.

Заштита на вашиот свет
Графички безбедносни системи Корп | Е. 1981