About

- Graphic KEAMANAN SYSTEMS CORP -

Graphic Sistem Keamanan CorporationAlfred Alasia

Graphic Sistem Keamanan Corporation (GSSC) iku teknologi perusahaan anti-Surf sing nyedhiyani negara-saka-saka-gambar keamanan document lan pangayoman account solusi. GSSC spesialisasi ing ngembangaken solusi adat ngarang sing pas seamlessly menyang desain lan keamanan fasilitas ana.

Dekoding optik majeng, uga bukti asli smartphone gampang on-the-titik, sawetara alasan sing fitur GSSC digunakake ing milyar produk account lan dokumen donya. GSSC wis kasedhiya teknologi keamanan paten kanggo pamaréntah sah perusahaan Printing keamanan lan utama perusahaan kanggo liwat 35 taun.

Alfred V. Alasia, pangadeg lan panemu kita paten proses Indicia® ing Scrambled ing 70 agêng lan mandhégani komersialisasi teknologi iki kanggo keamanan document lan bukti asli produk. Wiwit, Aktivitas riset GSSC kang ekstensif wis ngasilaken ing akeh produk anyar lan paten kang wis mung dikuwati Su long diadegaké ing perusahaan kang minangka pemimpin saka industri ing lapangan Printing keamanan.

Njaga donya
Sistem Keamanan Graphic Corp | Apa. 1981

Pengin mangerteni sing luwih lengkap?