About

GRAPHIC SECURITY SYSTEMS CORPORATION (GSSC)

GSSC is an anti-counterfeiting technology company that provides state-of-the-art document security and brand protection solutions. GSSC spesialisasi ing ngembangaken solusi adat ngarang sing pas seamlessly menyang desain lan keamanan fasilitas ana.

Dekoding optik majeng, uga bukti asli smartphone gampang on-the-titik, sawetara alasan sing fitur GSSC digunakake ing milyar produk account lan dokumen donya. GSSC wis kasedhiya teknologi keamanan paten kanggo pamaréntah sah perusahaan Printing keamanan lan utama perusahaan kanggo liwat 38 taun.

Alfred V. Alasia, pangadeg lan panemu kita paten proses Indicia® ing Scrambled ing 70 agêng lan mandhégani komersialisasi teknologi iki kanggo keamanan document lan bukti asli produk. Wiwit, Aktivitas riset GSSC kang ekstensif wis ngasilaken ing akeh produk anyar lan paten kang wis mung dikuwati Su long diadegaké ing perusahaan kang minangka pemimpin saka industri ing lapangan Printing keamanan.