Dokumenti i Sigurimit

Historia GSSC në sigurinë e dokumenteve është mjaft e gjerë dhe daton mbi 40 vjet. Në atë kohë, ne kemi mbrojtur dokumente të shumta të tilla si vizat, Pasaportat, licencat shofer, pulla tatimore, pulla postare, Kartmonedha, monedha, bileta llotarie dhe dokumente të ndryshme vitale. Me mjedis vazhdimisht në ndryshim, ne vazhdojmë të zhvilluar teknologji të reja anti-falsifikim për të përmbushur nevojat e klientëve tanë.

VIPHOTO®

Tipar i ndryshueshëm ID me ngulitur dhënave unike të fshehta në fotografinë në kohën e personalizimit.

  • Zëvendësim Photo & Informacioni ngatërrime mbrojtje
  • Compatible me pajisje më të personalizimit përfshirë gdhendje lazer
  • Optikisht dhe digjitale decodable

DOC-U-LOK®

On kërkesës funksion të ndryshueshme me ngulitur përputhen të dhënat e fshehta së bashku me të dhënat e njeriut të lexueshme.

  • Ndryshuar të dhëna dhe informacion ngatërrime mbrojtje
  • Compatible me shtypje më të madhe digjitale duke përfshirë gdhendje lazer
  • Optikisht dhe digjitale decodable

DATASCREEN SI®

Tipar i ndryshueshëm me ngulitur microtext fshehtë në imazhe të tilla si fotot identitetit fantazmë dhe vulat.

  • Ndryshuar të dhëna dhe informacion ngatërrime mbrojtje
  • Easily saktësuar nga shikimin me zmadhim standarde
  • Compatible me shumicën e shtypjes dhe personalizimit pajisjeve