Бренд заштита

Милијарди бренд пакување е обезбеден со технологија GSSC за безбедност индикатор. Нашето искуство се протега на повеќе индустрии, како што се пушењето, лекови, хранливата, автомобилски, Козметика и FMCG. Нашите широко познавање на кодирање и декодирање нè доведоа да биде еден од првите компании да нудат дигитални проверка, кои сега се претвори во нашите апликации паметен телефон. Нашите дигитални декодирање способности се целосно индивидуализира и високо софистицирани и сепак лесен за користење. собирање на податоци за анализа и известување се исто така достапни преку веб-базирани позадински систем GSSC е.

BRANDMARK®

Безбедна smartphone-базирани автентикација функција за лесно и анти-диверзија анализа.

  • Лесен за откривање на фалсификувани потрошувачите со седиште
  • Анти-копија индивидуализира икона, исто така, ги идентификува производот и територија
  • Мрежа независен smartphone автентикација со GPS
  • Серизација и можност за читање на баркод