MBROJTJA botën tuaj për më shumë se 40 VJET.

Graphic Security Systems Corporation (GSSC) has provided its patented Scrambled Indicia® to government authorized security printers and major corporations globally for more than 40 vjet. GSSC ka një thellësi prej përvojës që filloi në shtypjen tradicionale kartëmonedhë dhe që atëherë ka zgjeruar në verticals të shumta në kuadër të sigurisë së dokumenteve dhe sektorët mbrojtjen e markës.

Shpikësit e shumta zgjidhje optike dhe digjitale vërtetimit, teknologjitë vazhdimisht evoluon GSSC kanë vazhduar për të siguruar zgjidhje të sigurisë me cilësi të lartë që janë të përshtatura për të mbrojtur produktet dhe dokumentet ndaj edhe përpjekjet më të mira falsifikimit. Na kontaktoni për të marrë filluar.

BRANDMARK®

Secure tipar smartphone-bazë për autentikim të lehtë dhe analiza anti-diversion.

  • Easy konsumit të bazuar falsifikuar zbulimin
  • Anti-copy security encoding also identifies product and territory
  • Rrjeti i pavarur smartphone authentication me GPS
  • Serialization and barcode reading capability
Mbrojtja markë

DATAMARKTM

Secure tipar smartphone-bazë për autentikim të lehtë dhe analiza anti-diversion.

  • Easy inspector-based counterfeit detection
  • Anti-copy security encoding embedded into ID and Vital Documents
  • Rrjeti i pavarur smartphone authentication me GPS
  • Serialization and barcode reading capability
Dokumenti i Sigurimit