Заштита на вашиот свет за повеќе 40 ГОДИНИ.

Графички безбедносни системи корпорација (GSSC) ја обезбеди својата патентирана Scrambled Indicia® на владини овластени безбедносни печатачи и големи корпорации на глобално ниво за повеќе од 40 години. GSSC има длабочина од искуство, кој започна во традиционалните печатење на банкноти и оттогаш се прошири во голем број на вертикали во рамките на документот за безбедност и сектори Бренд заштита.

Иноватори на бројни оптички и дигитален автентикација решенија, постојано се развива технологии GSSC продолжија да обезбеди безбедносни решенија со висок квалитет, кои се прилагодени за заштита на производи и документи дури и против најдобрите обиди за фалсификување. Контакт со нас, за да започнете.

BRANDMARK®

Безбедна smartphone-базирани автентикација функција за лесно и анти-диверзија анализа.

  • Лесен за откривање на фалсификувани потрошувачите со седиште
  • Безбедносното кодирање против копирање, исто така, ги идентификува производот и територијата
  • Мрежа независен smartphone автентикација со GPS
  • Серизација и можност за читање на баркод
Бренд заштита

ПОДАТОЦИТМ

Безбедна smartphone-базирани автентикација функција за лесно и анти-диверзија анализа.

  • Лесно откривање фалсификат базирано на инспектор
  • Безбедносно кодирање против копирање вградено во лична карта и витални документи
  • Мрежа независен smartphone автентикација со GPS
  • Серизација и можност за читање на баркод
Безбедноста на документите