Syarat panggunaan

- GSSC Bantahan,en -

1. Sarat

Ku ngakses situs wéb ieu, Anjeun agreeing jadi kabeungkeut ku ieu situs wéb Sarat jeung Kaayaan Pamakéan, sadaya undang jeung peraturan lumaku, jeung satuju yen anjeun aya tanggung jawab sasuai jeung nu mana wae nu hukum lokal lumaku. Lamun teu saluyu jeung naon istilah ieu, Anjeun dilarang ti ngagunakeun atawa ngakses loka ieu. Bahan anu aya dina situs wéb ieu ditangtayungan ku hak cipta anu lumaku jeung trade mark hukum.

2. Pamakéan Lisensi

  1. Idin nu dibérékeun pikeun ngundeur samentara hiji salinan bahan (inpo atawa software) dina situs wéb Grafika Systems Kaamanan Corporation pikeun pribadi, nempoan transitory non-komérsial ngan. Ieu geran tina lisénsi hiji, teu transfer of judul, jeung lisensina ieu Anjeun teu meunang:
    1. ngarobah atawa nyalin bahan;
    2. ngagunakeun bahan keur unggal tujuan komérsial, atawa nu mana wae nu pintonan umum (komérsial atawa non-komérsial);
    3. nyobian misah atawa sabalikna, insinyur sofwér nu mana waé nu aya dina situs wéb Grafika Systems Kaamanan Corporation sacara;
    4. nyabut nu mana wae nu hak cipta atawa notations proprietary sejenna tina bahan; atawa
    5. mindahkeun bahan ka jalma lian atawa “kaca” bahan mana wae server séjén.
  2. Lisénsi ieu bakal otomatis nungtungan lamun ngalanggar salah sahiji palarangan tur bisa terminated ku Kaamanan Grafika Systems Corporation iraha wae. Kana terminating nempoan Anjeun bahan ieu atawa kana nu terminasi tina lisénsi ieu, Anjeun kudu ngancurkeun mana wae bahan diundeur diilikan Anjeun naha dina pormat éléktronik atawa dicitak.

3. Bantahan

  1. Bahan dina situs wéb Grafika Systems Kaamanan Corporation panarima disadiakeun “as is”. Grafis Systems Kaamanan Corporation ngajadikeun no warranties, ditembongkeun atawa disiratkeun, jeung hereby disclaims jeung negates sadaya warranties séjén, kaasup tanpa watesan, warranties atawa kaayaan merchantability disiratkeun, Cimerak keur maksud tinangtu, atawa non-ngalanggar intelektual atawa palanggaran sejenna hak. Saterusna, Grafis Systems Kaamanan Corporation teu ngajamin atawa nyieun representations ngeunaan katepatan, Hasil dipikaresep, atawa réliabilitas ngagunakeun bahan dina situs wéb Internet anak atawa lamun heunteu patali jeung bahan saperti atawa dina loka nu mana wae nu numbu ka loka ieu.

4. Pangwatesan

Dina no kajadian bakal Grafika Systems Kaamanan Corporation atawa suppliers anak bakal nanggungjawaban ka keur unggal Karuksakan (kaasup, tanpa watesan, Karuksakan pikeun leungitna data atawa kauntungan, atawa alatan gangguan bisnis,) timbul kaluar ti pamakéan atawa henteu mampuh make bahan dina loka Internet Grafika Systems Kaamanan Corporation sacara, sanajan Grafika Systems Kaamanan Corporation atawa Systems Kaamanan Grafika Corporation otorisasi wawakil geus nyaho oral atawa dina tulisan kamungkinan karuksakan saperti. Sabab sababaraha jurisdictions teu ngameunangkeun watesan dina warranties disiratkeun, atawa keterbatasan liability pikeun Karuksakan consequential atawa incidental, watesan ieu bisa jadi teu panawaran ka anjeun.

5. Révisi jeung Errata

Bahan muncul dina situs wéb Grafika Systems Kaamanan Corporation sacara bisa di antarana téhnis, panulisan, atawa kasalahan fotografik. Grafis Systems Kaamanan Corporation teu ngajamin yen sagala tina bahan dina situs wéb anak anu akurat, kumplit, atawa nu kiwari. Kaamanan grafis Systems Corporation bisa nyieun parobahan ka bahan nu ngandung dina situs wéb anak iraha wae tanpa aya bewara. Grafis Systems Kaamanan Corporation teu, kumaha oge, nyieun komitmen mana wae pikeun ngamutahirkeun bahan.

6. Tumbu

Grafis Systems Kaamanan Corporation geus teu reviewed sakabéh loka numbu ka situs wéb Internet sarta teu tanggung jawab ka eusi nu mana wae nu loka numbu saperti. Nu citakan tumbu nu mana wae nu teu imply endorsement ku Kaamanan Grafika Systems Corporation loka nu. Pamakéan nu mana wae situs wéb numbu kitu téh di résiko pamaké sorangan.

7. Loka Sarat Pamakéan parobahan

Kaamanan grafis Systems Corporation bisa revise istilah ieu pamakean pikeun situs wéb anak iraha wae tanpa aya bewara. Dina nganggo situs wéb ieu anjeun agreeing jadi kabeungkeut ku versi saterusna kiwari Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu.

8. Hukum Governing

Sakur ngaku anu patali jeung situs wéb Grafika Systems Kaamanan Corporation sacara bakal diatur ku hukum Nagara Florida tanpa hal ka konflik miboga dibekelan hukum.