Katentuan Pangginaan supados langkung

- GSSC Azarya -

1. Sarat

Miturut ngakses situs web iki, sampeyan sarujuk bakal bound dening situs web iki Sarat lan Ketentuan Penggunaan, kabeh hukum lan angger ditrapake, lan setuju sing tanggung jawab kanggo netepi karo sembarang sabdhoning lokal ditrapake. Yen sampeyan ora setuju karo samubarang syarat, sing dilarang saka nggunakake utawa ngakses situs iki. Bahan sing iki ing situs web iki dilindhungi déning ditrapake hak cipta lan perdagangan tandha hukum.

2. Gunakake Commons

  1. Diidinaké kanggo download sementara siji salinan saka bahan (informasi utawa piranti lunak) ing situs web Graphic Keamanan Sistem Corporation kang kanggo pribadi, non-komersial transitory Ndeleng mung. Iki Grant saka lisensi, ora transfer judhul, lan lisensi iki sampeyan ora bisa:
    1. ngowahi utawa nyalin bahan;
    2. nggunakake bahan kanggo maksud apa waé komersial, utawa kanggo maksud apa tampilan umum (komersial utawa non-komersial);
    3. nyoba kanggo nyusun balik utawa malik ENGINEER sembarang sing ing situs web Graphic Keamanan Sistem Corporation kang;
    4. mbusak hak cipta utawa notasi duwene saka bahan; utawa
    5. nransfer bahan kanggo wong liya utawa “mirror” bahan ing sembarang server liyane.
  2. lisènsi iki bakal kanthi otomatis siksa yen nglanggar samubarang pawatesan lan bisa mungkasi dening Keamanan Graphic Sistem Corporation ing sembarang wektu. Senadyan terminating offline saka bahan utawa marang mandap lisènsi iki, sampeyan kudu nyirnakake bahan sembarang diundhuh ing milik apa ing format elektronik utawa dicithak.

3. wewaler

  1. Bahan ing situs web Graphic Keamanan Sistem Corporation sing kasedhiya “minangka punika”. Graphic Keamanan Sistem Corporation ndadekake ora JAMINAN, ditulis utawa diwenehake, lan dokumen disclaims lan negates kabeh warranties liyane, kalebu tanpa watesan, JAMINAN utawa kahanan MERCHANTABILITY diwenehake, fitness kanggo tujuan tartamtu, utawa non-pelanggaran saka intellectual property utawa nglanggar liyane hak. luwih, Graphic Keamanan Sistem Corporation ora njamin utawa gawe apa wujud bab akurasi, asil kamungkinan, utawa linuwih kang nggunakake bahan ing situs web Internet utawa digunakake hubungane kanggo bahan utawa ing sembarang disambung kanggo situs iki.

4. watesan

Ing acara ora bakal Graphic Keamanan Sistem Corporation utawa Penyetor bakal liable kanggo maksud apa kerusakan (kalebu, tanpa watesan, kerusakan kanggo mundhut saka data utawa MediaWiki, utawa amarga gangguan bisnis,) njedhul saking nggunakake utawa kasekengan kanggo nggunakake bahan ing situs Internet Graphic Keamanan Sistem Corporation kang, malah yen Graphic Keamanan Sistem Corporation utawa Keamanan Graphic Sistem Corporation sah wakil wis kabar cublak utawa nulis saka kamungkinan saka karusakan kuwi. Amarga sawetara yuridiksi ora ngijini watesan ing JAMINAN diwenehake, utawa watesan saka hukuman kanggo consequential kerusakan utawa penting, watesan iki uga ora aplikasi kanggo sampeyan.

5. Revisi lan Errata

Bahan muncul ing situs web Graphic Keamanan Sistem Corporation kang bisa kalebu technical, panulisan, utawa kasalahan Photographic. Graphic Keamanan Sistem Corporation ora njamin yen samubarang bahan ing sawijining situs web sing akurat, lengkap, utawa saiki. Keamanan Graphic Sistem Corporation bisa nggawe owahan kanggo bahan sing ing sawijining situs web ing sawayah-wayah tanpa kabar. Graphic Keamanan Sistem Corporation ora, Nanging, nggawe prasetya kanggo nganyari bahan.

6. Links

Graphic Keamanan Sistem Corporation wis ora dideleng kabeh situs kagandhèng kanggo situs web Internet lan ora tanggung jawab kanggo isi samubarang situs kagandhèng kuwi. Gawan samubarang pranala ora ora pati jelas wewengkon dening Keamanan Graphic Sistem Corporation saka situs. Panganggone sembarang situs web disambung kuwi ing resiko piyambak.

7. Situs Katentuan Modifikasi

Keamanan Graphic Sistem Corporation uga mbenakake istilah iki saka nggunakake kanggo sawijining situs web ing sawayah-wayah tanpa kabar. Kanthi nggunakake situs iki sampeyan sarujuk bakal bound dening versi banjur saiki iki Sarat lan Ketentuan Penggunaan iki.

8. Hukum governing

Sembarang pratelan hubungane situs web Graphic Sistem Keamanan Corporation bakal diatur dening angger-anggere Negara Florida tanpa gati kanggo menehi sengketa hukum pranata.