Leyuran

- PRODUCTS & SERVICES -

Leyuran

Sakabéh global dipaténkeun téknologi GSSC urang anu pinuh interoperable sarta bisa terpadu ngagunakeun rupa encoding jeung decoding métode. Taya inks husus atawa parobahan percetakan baku / Prosés produksi anu diperlukeun. The kalenturan na versatility tina téhnologi GSSC urang nawarkeun loba pilihan pikeun konsumén pilari unik, customizable, solusi multi layered tur aman.

Brand Mark ™

Pitur aman dumasar smartphone-pikeun auténtikasi nu panggampangna tur analisis anti-diversion.

  • Mudah deteksi tiruan basis konsumen
  • Anti salinan ikon customizable ogé nangtukeun produk jeung wewengkon
  • Network-bebas auténtikasi smartphone jeung GPS



VIPhotoVIPhoto

VIPhoto ™

Variabel pitur ID jeung study data covert unik kana poto dina waktu personalization.

  • Substitusi Photo & informasi panyalindungan tampering
  • Cocog jeung paling alat personalization kaasup ukiran laser
  • Optik jeung digital decodable

Dok-U-Lok®

Dumasar paménta pitur variabel jeung study cocog jeung data covert barengan data-manusa nu bisa dibaca.

  • Altering Data jeung informasi panyalindungan tampering
  • Cocog jeung paling percetakan digital kaasup ukiran laser
  • Optik jeung digital decodable

Dok-U-LokDok-U-Lok


Datascreen


Data layar ™

Pitur variabel jeung study microtext covert kana gambar sapertos poto KTP jurig jeung anjing laut.

  • Altering Data jeung informasi panyalindungan tampering
  • Gampang dioténtikasi ku nempo jeung magnification standar
  • Cocog jeung paling percetakan jeung personalization alat

StealthSI®

Maju covert Indicia gambar dicitak kalawan inks halimunan saperti UV, IR jeung varnish.

  • Protéksi salinan Advanced
  • Auténtikasi tingkat High - optik jeung digital decoded jeung sumber cahya husus
  • Cocog jeung paling inks covert jeung prosés percetakan

siluman SIsiluman SI