Leyuran

- PRODUCTS & SERVICES -

Deui ka Top
Leyuran

Urang Leyuran Customizable

Kaamanan Indicia ™ bisa garapan ku sababaraha cara nu beda. Here are some of the integration methods used to apply our technology to your application.

Kaamanan High Nyitak

Kaamanan High Nyitak

  • Produksi dokumén lengkep kaasup Intaglio.
  • Fasilitas nu aman Pamaréntahan-otorisasi.
  • Desain Kaamanan jeung konsultan strategi.


Laser ukiran

Laser ukiran

  • In-garis integrasi di speeds produksi.
  • Permanén dina produk langsung nyirian.
  • Ngamankeun sistim dikawasa.




Pamaduan Software System

Pamaduan Software System

  • Variabel Software-disetir & fitur personalization.
  • Cocog jeung paling printers kaasup laser-ukiran.
  • Dikawasa jeung sistim dilindungan.


Otorisasi Nyitak dilisensikeun

Otorisasi Nyitak dilisensikeun

  • Leyuran desain kaamanan ngaropéa.
  • Cocog jeung paling presses percetakan.
  • Pangrojong téhnis lengkep.


Ngajagi dunya Anjeun
Systems Kaamanan grafis Corp | Nyaeta. 1981