Zgjidhje

- PRODUCTS & SERVICES -

Zgjidhje

Të gjitha të teknologjive në nivel global patentuar GSSC janë plotësisht të ndërveprueshme dhe mund të integrohen duke përdorur kodimin dhe deshifrim të ndryshme metodat. Asnjë Bojëra të veçanta ose ndryshimet në shtypjen standarde / proceset e prodhimit janë të nevojshme. Fleksibilitet dhe shkathtësi e teknologjisë GSSC ofron shumë opsione për të konsumatorëve në kërkim për unike, customizable, zgjidhje multi-layered dhe të sigurt.

Markë Mark ™

Secure tipar smartphone-bazë për autentikim të lehtë dhe analiza anti-diversion.

 • Easy konsumit të bazuar falsifikuar zbulimin
 • Anti-kopje ikonë customizable gjithashtu identifikon produktin dhe territorin
 • Rrjeti i pavarur smartphone authentication me GPSVIPhotoVIPhoto

VIPhoto ™

Tipar i ndryshueshëm ID me ngulitur dhënave unike të fshehta në fotografinë në kohën e personalizimit.

 • Zëvendësim Photo & Informacioni ngatërrime mbrojtje
 • Compatible me pajisje më të personalizimit përfshirë gdhendje lazer
 • Optikisht dhe digjitale decodable

Doc-U-Lok®

On kërkesës funksion të ndryshueshme me ngulitur përputhen të dhënat e fshehta së bashku me të dhënat e njeriut të lexueshme.

 • Ndryshuar të dhëna dhe informacion ngatërrime mbrojtje
 • Compatible me shtypje më të madhe digjitale duke përfshirë gdhendje lazer
 • Optikisht dhe digjitale decodable

Doc-U-LokDoc-U-Lok


Datascreen


Screen Data ™

Tipar i ndryshueshëm me ngulitur microtext fshehtë në imazhe të tilla si fotot identitetit fantazmë dhe vulat.

 • Ndryshuar të dhëna dhe informacion ngatërrime mbrojtje
 • Easily saktësuar nga shikimin me zmadhim standarde
 • Compatible me shumicën e shtypjes dhe personalizimit pajisjeve

StealthSI®

Avancuar fshehtë treguesi image shtypura me Bojëra të padukshme të tilla si UV, IR dhe llak.

 • Mbrojtja Avancuar kopje
 • Vertetimi i nivelit të lartë - optikisht dhe digjitale deshifrohen me burim të veçantë të lehta
 • Compatible me shumicën Bojëra fshehta dhe proceset shtypjen

vjedhurazi SIvjedhurazi SI