Решенија

- ПРОИЗВОДИ И УСЛУГИ -

Решенија

Сите глобално патентираните технологии GSSC се целосно компатибилен и може да се интегрира со користење на различни методи за кодирање и декодирање. Нема посебни мастила или промени на стандард печатење / се потребни за процесот на производство. Флексибилност и подвижност на GSSC технологија нуди многу опции за клиенти бараат единствена, индивидуализира, слоевитоста и безбедна решенија.

Бренд Марк ™

Безбедна smartphone-базирани автентикација функција за лесно и анти-диверзија анализа.

 • Лесен за откривање на фалсификувани потрошувачите со седиште
 • Анти-копија индивидуализира икона, исто така, ги идентификува производот и територија
 • Мрежа независен smartphone автентикација со GPSVIPhotoVIPhoto

VIPhoto ™

Променлива ID функција со вградени уникатен тајни податоци во слика во времето на персонализација.

 • Фото замена & информации упаднат заштита
 • Компатибилност со повеќето персонализација опрема, вклучувајќи и ласерско гравирање
 • Оптички и дигитално decodable

Док-У-Лок®

На барање променлива функција со вграден појавување на тајни податоци заедно со читливо податоци.

 • Менување на податоци и информации упаднат заштита
 • Компатибилност со повеќето дигитално печатење вклучувајќи ласерско гравирање
 • Оптички и дигитално decodable

Док-У-ЛокДок-У-Лок


Datascreen


Податоци екран ™

Променлива функција со вграден тајни microtext во слики, како што духот проект фотографии и заптивки.

 • Менување на податоци и информации упаднат заштита
 • Лесно е проверено од страна на гледање со стандарден зум
 • Компатибилност со повеќето печатење и персонализација опрема

StealthSI®

Напредно тајни индиции слика отпечатена со невидливо мастило, како што УВ, МР и лакови.

 • Напредно заштита од копирање
 • Високо ниво за проверка - оптички и дигитално декодира со посебни извор на светлина
 • Компатибилност со повеќето тајни мастила и печатење процеси

Стелт SIСтелт SI