Solutions

- PRODUCTS & SERVICES -

Solutions

Kabeh global paten teknologi GSSC kang kanthi interoperable lan bisa Integrasi nggunakake macem-macem enkoding lan dekoding cara. Ora inks khusus utawa owah-owahan kanggo printing standar / pangolahan produksi sing dibutuhaké. Keluwesan lan versatility teknologi GSSC kang nawakake akeh opsi kanggo pelanggan looking for unik, customizable, solusi multi-dilapisi lan aman.

Brand Mark ™

Fitur aman adhedhasar smartphone-kanggo bukti asli gampang lan analisis anti-pangalihan.

  • Gampang deteksi palsu basis konsumen
  • Anti-copy lambang customizable uga ngenali prodhuk lan wilayah
  • Jaringan sawijining bukti asli smartphone karo GPS



VIPhotoVIPhoto

VIPhoto ™

Maneko rupo fitur ID karo ditempelake data covert unik menyang foto ing wektu wong.

  • Substitusi Photo & informasi pangayoman tampering
  • Kompatibel karo paling peralatan wong kalebu laser engraving
  • Optically lan digital decodable

Doc-U-Lok®

On dikarepake fitur maneko rupo karo ditempelake cocog data covert kajawi data-manungsa sing bisa diwaca.

  • Ngganti data lan informasi pangayoman tampering
  • Kompatibel karo paling digital printing kalebu laser engraving
  • Optically lan digital decodable

Doc-U-LokDoc-U-Lok


Datascreen


Data layar ™

Fitur maneko rupo karo ditempelake microtext covert menyang gambar kadosta foto ID memedi lan asu laut.

  • Ngganti data lan informasi pangayoman tampering
  • Gampang authenticated dening ndeleng karo magnification standar
  • Kompatibel karo paling Printing lan wong peralatan

StealthSI®

Advanced covert Indicia gambar dicithak kanthi inks kahuripan kayata UV, IR lan varnish.

  • Pangayoman salinan majeng
  • Bukti asli tingkat dhuwur - optically lan digital Decoded karo sumber cahya khusus
  • Kompatibel karo paling inks covert lan pangolahan printing

siluman SIsiluman SI


Pengin mangerteni sing luwih lengkap?