Kabijakan Privasi

- GSSC Bantahan,en -

Privasi anjeun pohara penting pikeun urang. Saluyu, kami geus dimekarkeun Sarat jeung ieu dina pilihan for teu ngarti kumaha urang kumpulkeun, pamakean, komunikasi jeung nyingkab jeung ngagunakeun inpo pribadi. Handap outlines kawijakan privasi urang.

  • Saméméh atawa dina waktu ngumpulkeun inpo pribadi, bakal nangtukeun tujuan nu informasi keur dikumpulkeun.
  • Kami baris ngumpulkeun sarta make informasi pribadi solely nu tujuanana pikeun minuhan maranéhanana tujuan husus ku urang jeung keur kaperluan séjén nu cocog, kajaba kami laun ijab kabul tina individu patali atawa salaku diparéntahkeun ku hukum.
  • Urang ngan bakal ngaropéa informasi kasebut pribadi salami dipikabutuh pikeun minuhan kaperluan maranéhanana.
  • Kami baris ngumpulkeun informasi pribadi ku cara halal jeung adil jeung, mana hade, jeung pangaweruh atawa ijab kabul individu patali.
  • Data pribadi kudu sasuai jeung tujuan nu geus dipaké, jeung, ka extent dipikabutuh pikeun tujuan maranéhanana, kudu akurat, kumplit, jeung up-ka-date.
  • Kami baris nangtayungan inpo pribadi ku safeguards kaamanan akal ngalawan leungitna atawa maling, kitu ogé aksés diidinan, panyingkepan, Niron, dipake atawa modifikasi.
  • Kami baris nyieun gampang sadia ka konsumén informasi ngeunaan kawijakan jeung praktek urang anu patali jeung manajemen inpo pribadi.

Urang komitmen ka ngalakonan usaha urang luyu jeung prinsip ieu dina pilihan pikeun mastikeun yén karusiahan informasi pribadi ditangtayungan sarta dijaga.