Dokumén Kaamanan

sajarah GSSC di kaamanan dokumen anu rada éksténsif balik leuwih 36 taun. Dina jangka waktu nu, kami geus ditangtayungan sababaraha dokumén kayaning visas, paspor, lisensi supir, perangko pajeg, perangko parangko, uang, koin, tiket lotre sarta sagala rupa dokumén penting. Jeung terus ngarobah lingkungan, urang neruskeun ngamekarkeun téknologi anti counterfeiting anyar pikeun minuhan kaperluan konsumén urang.

VIPHOTO

Variabel pitur ID jeung study data covert unik kana poto dina waktu personalization.

  • Substitusi Photo & informasi panyalindungan tampering
  • Cocog jeung paling alat personalization kaasup ukiran laser
  • Optik jeung digital decodable

DOC-U-LOK®

Dumasar paménta pitur variabel jeung study cocog jeung data covert barengan data-manusa nu bisa dibaca.

  • Altering Data jeung informasi panyalindungan tampering
  • Cocog jeung paling percetakan digital kaasup ukiran laser
  • Optik jeung digital decodable

DATASCREEN

Pitur variabel jeung study microtext covert kana gambar sapertos poto KTP jurig jeung anjing laut.

  • Altering Data jeung informasi panyalindungan tampering
  • Gampang dioténtikasi ku nempo jeung magnification standar
  • Cocog jeung paling percetakan jeung personalization alat