Безбедноста на документите

историја GSSC во безбедноста на документите е доста обемна и датира од пред 40 години. Во тоа време,, ние сме заштитени бројни документи како што се визите, пасоши, возачки дозволи, таксени марки, поштенски марки, Банкноти, пари, лозови и разни витални документи. Со постојано менување на животната средина, ние продолжуваме да се развијат нови технологии анти-фалсификувањето за да се задоволат потребите на нашите клиенти.

VIPHOTO®

Променлива ID функција со вградени уникатен тајни податоци во слика во времето на персонализација.

  • Фото замена & информации упаднат заштита
  • Компатибилност со повеќето персонализација опрема, вклучувајќи и ласерско гравирање
  • Оптички и дигитално decodable

DOC-U-LOK®

На барање променлива функција со вграден појавување на тајни податоци заедно со читливо податоци.

  • Менување на податоци и информации упаднат заштита
  • Компатибилност со повеќето дигитално печатење вклучувајќи ласерско гравирање
  • Оптички и дигитално decodable

DATASCREEN SI®

Променлива функција со вграден тајни microtext во слики, како што духот проект фотографии и заптивки.

  • Менување на податоци и информации упаднат заштита
  • Лесно е проверено од страна на гледање со стандарден зум
  • Компатибилност со повеќето печатење и персонализација опрема