Document Keamanan

Sajarah GSSC ing keamanan document cukup jembar lan tanggal bali liwat 40 taun. Ing wektu sing, kita wis direksa akeh dokumen misale visa, passports, lisènsi driver, prangko tax, prangko pos, dhuwit kertas, dhuwit recehan, lotre karcis lan macem-macem dokumen penting. Kanthi saya ganti lingkungan, kita terus berkembang teknologi anti-Surf anyar kanggo nyukupi kabutuhan kita pelanggan.

VIPHOTO®

Maneko rupo fitur ID karo ditempelake data covert unik menyang foto ing wektu wong.

  • Substitusi Photo & informasi pangayoman tampering
  • Kompatibel karo paling peralatan wong kalebu laser engraving
  • Optically lan digital decodable

DOC-U-LOK®

On dikarepake fitur maneko rupo karo ditempelake cocog data covert kajawi data-manungsa sing bisa diwaca.

  • Ngganti data lan informasi pangayoman tampering
  • Kompatibel karo paling digital printing kalebu laser engraving
  • Optically lan digital decodable

DATASCREEN SI®

Fitur maneko rupo karo ditempelake microtext covert menyang gambar kadosta foto ID memedi lan asu laut.

  • Ngganti data lan informasi pangayoman tampering
  • Gampang authenticated dening ndeleng karo magnification standar
  • Kompatibel karo paling Printing lan wong peralatan