Protection Brand

Milyaran bungkusan brand geus diamankeun ku téhnologi Kaamanan Indicia GSSC urang. pangalaman urang ngawengku sababaraha industri, kayaning Bako, farmasi, Nutraceuticals, Automotive, Cosmetics and FMCG’s. pangaweruh urang éksténsif ngeunaan encoding jeung decoding dipingpin urang keur salah sahiji pausahaan mimiti nawarkeun auténtikasi digital, nu kiwari geus morphed kana aplikasi smartphone kami. kamampuhan decoding digital kami anu pinuh customizable sarta pohara canggih jeung can gampang ngagunakeun. pendataan keur analisis jeung ngalaporkeun oge sadia ngaliwatan sistem backend basis web GSSC urang.

BRANDMARK®

Pitur aman dumasar smartphone-pikeun auténtikasi nu panggampangna tur analisis anti-diversion.

  • Mudah deteksi tiruan basis konsumen
  • Anti salinan ikon customizable ogé nangtukeun produk jeung wewengkon
  • Network-bebas auténtikasi smartphone jeung GPS
  • Serialization and barcode reading capability
Secure UPC Barcode
Secure Labels