Mbrojtja markë

Miliarda paketimit markë ka qenë e siguruar me teknologji Security indicie GSSC-së. Përvoja jonë përfshin industri të shumta, si duhanin, farmaceutike, Nutraceuticals, automobilistik, Cosmetics and FMCG’s. njohuri të gjerë të kodimin dhe deshifrim na çoi për të qenë një nga kompanitë e para për të ofruar të legalizuara dixhital, e cila u shndërrua tani në aplikimet tona smartphone. aftësitë dixhitale tona deshifrim janë plotësisht të përshtatshëm dhe shumë të sofistikuar dhe ende lehtë për t'u përdorur. Mbledhja e të dhënave për analizën dhe raportimin janë gjithashtu në dispozicion përmes sistemit backend web-based GSSC-së.

BRANDMARK®

Secure tipar smartphone-bazë për autentikim të lehtë dhe analiza anti-diversion.

  • Easy konsumit të bazuar falsifikuar zbulimin
  • Anti-kopje ikonë customizable gjithashtu identifikon produktin dhe territorin
  • Rrjeti i pavarur smartphone authentication me GPS
  • Serialization and barcode reading capability
Secure UPC Barcode
Secure Labels