Бренд заштита

- Анти-фалсификувањето | МОБИЛНИ проверка -

Милијарди бренд пакување е обезбеден со технологија GSSC за безбедност индикатор. Нашето искуство се протега на повеќе индустрии, како што се пушењето, лекови, хранливата, автомобилски, Облека и FMCG е. Нашите широко познавање на кодирање и декодирање нè доведоа да биде еден од првите компании да нудат дигитални проверка, кои сега се претвори во нашите апликации паметен телефон. Нашите дигитални декодирање способности се целосно индивидуализира и високо софистицирани и сепак лесен за користење. собирање на податоци за анализа и известување се исто така достапни преку веб-базирани позадински систем GSSC е.

Ве молиме посетете ја нашата решенија страница за листа на сите технологии.