Proteksi Brand

Milyar packaging account wis aman karo teknologi Keamanan Indicia GSSC kang. pengalaman kita kedaden kaping industri, kayata rokok, Pharmaceuticals, nutraceuticals, Automotive, Cosmetics and FMCG’s. kawruh kita ekstensif enkoding lan dekoding mimpin kita kang siji saka perusahaan pisanan kurban bukti asli digital, kang saiki wis morphed menyang aplikasi smartphone kita. Kapabilitas dekoding digital kita kanthi biso lan Highly canggih lan durung gampang nggunakake. data kanggo analisis lan Reporting uga kasedhiya liwat sistem backend-based GSSC kang.

BRANDMARK®

Fitur aman adhedhasar smartphone-kanggo bukti asli gampang lan analisis anti-pangalihan.

  • Gampang deteksi palsu basis konsumen
  • Anti-copy lambang customizable uga ngenali prodhuk lan wilayah
  • Jaringan sawijining bukti asli smartphone karo GPS
  • Serialization and barcode reading capability
Secure UPC Barcode
Secure Labels