Për

- GRAPHIC SECURITY SYSTEMS CORP -

Graphic Security Systems CorporationAlfred Alasia

Graphic Security Systems Corporation (GSSC) është një kompani e teknologjisë anti-falsifikim që ofron shtet-e-artit- siguria e dokumenteve dhe Mbrojtja markë Zgjidhjet. GSSC specializes in developing custom tailored solutions that seamlessly fit into your existing design and security infrastructure.

Deshifrim i avancuar optik, si dhe të lehtë on-the-spot legalizuara smartphone, are some of the reasons that GSSC features are used on billions of brand products and documents worldwide. GSSC ka siguruar teknologji të patentuar të sigurisë në qeveri i autorizuar firmat shtypjen e sigurisë dhe korporatat e mëdha për mbi 35 vjet.

Alfred V. Alasia, themelues tonë dhe shpikës patentuar procesin fërguara Indicia® në mes të 70-të dhe pioneered komercializimin e kësaj teknologjie për sigurisë së dokumenteve dhe të legalizuara produktit. Që atëherë, Aktivitetet gjera GSSC-së hulumtimit kanë rezultuar në shumë produkte të reja dhe patentave të cilat kanë forcuar pozicionin vetëm të vendosur të gjatë e kompanisë si një udhëheqës të industrisë në fushën e shtypjes sigurisë.

Mbrojtja botën tuaj
Graphic Security Systems Corp | Është. 1981