Ngajagi dunya Anjeun leuwih ti 35 taun.

Grafis Systems Kaamanan Corporation (GSSC) geus disadiakeun téknologi dipaténkeun anak, Kaamanan Indicia ™ ka pamarentah otorisasi firms percetakan kaamanan jeung corporations utama sacara global leuwih ti tilu puluh lima taun. GSSC ngabogaan jerona pangalaman nu mimiti di percetakan banknote tradisional jeung geus saprak ngalegaan jadi loba verticles dina Dokumén Kaamanan jeung Protection Brand séktor.

Innovators tina loba leyuran auténtikasi optik jeung digital, Téknologi terus ngembang GSSC sacara geus terus nyadiakeun solusi kaamanan kualitasna alus anu tailored ngajagi produk jeung dokumén ngalawan counterfeiting.

Ngeunaan GSSC