Ngajagi dunya Anjeun leuwih ti 35 taun.

Grafis Systems Kaamanan Corporation (GSSC) geus disadiakeun téknologi dipaténkeun anak, Kaamanan Indicia ™ ka pamarentah otorisasi firms percetakan kaamanan jeung corporations utama sacara global leuwih ti tilu puluh lima taun. GSSC ngabogaan jerona pangalaman nu mimiti di percetakan banknote tradisional jeung geus saprak ngalegaan jadi loba verticles dina Dokumén Kaamanan jeung Protection Brand séktor.

Innovators tina loba leyuran auténtikasi optik jeung digital, Téknologi terus ngembang GSSC sacara geus terus nyadiakeun solusi kaamanan kualitasna alus anu tailored ngajagi produk jeung dokumén ngalawan counterfeiting.

Ngeunaan GSSC
Deui ka Top
Artikel

Nu Solusi nyaéta Best pikeun Anjeun?

VIPhotoVIPhoto

VIPhoto ™

Variabel pitur ID jeung study data covert unik kana poto dina waktu personalization.


Brand Mark ™

Pitur aman dumasar smartphone-pikeun auténtikasi nu panggampangna tur analisis anti-diversion.


Dok-U-LokDok-U-Lok

Dok-U-Lok®

Dumasar paménta pitur variabel jeung study cocog jeung data covert barengan data-manusa nu bisa dibaca.




AND HologramAND Hologram

AND® Holograms

Kaamanan Indicia Gambar study kana holograms jeung foils.


Datascreen

Data layar ™

Pitur variabel jeung study microtext covert kana gambar sapertos poto KTP jurig jeung anjing laut.


StealthSIStealthSI

StealthSI®

Maju covert Indicia gambar dicitak kalawan inks halimunan saperti UV, IR jeung varnish.


Rek diajar?