Ngajagi WORLD anjeun leuwih 35 taun.

Grafis Systems Kaamanan Corporation (GSSC) geus disadiakeun na dipaténkeun Kaamanan Indicia ™ pikeun pamaréntah otorisasi printer kaamanan sarta korporasi utama global pikeun leuwih ti 38 taun. GSSC boga jerona pangalaman anu dimimitian dina percetakan banknote tradisional sarta geus saprak ngalegaan kana sababaraha verticals dina Kaamanan Dokumén jeung séktor Protection Brand.

Innovators tina loba leyuran auténtikasi optik jeung digital, terus ngembang téknologi GSSC urang geus terus nyadiakeun solusi kaamanan kualitas luhur nu tailored ngajaga produk na dokumén ngalawan malah nu usaha counterfeiting pangalusna. Contact us ka ngamimitian.