Ngajagi WORLD anjeun leuwih 40 taun.

Grafis Systems Kaamanan Corporation (GSSC) has provided its patented Scrambled Indicia® to government authorized security printers and major corporations globally for more than 40 taun. GSSC boga jerona pangalaman anu dimimitian dina percetakan banknote tradisional sarta geus saprak ngalegaan kana sababaraha verticals dina Kaamanan Dokumén jeung séktor Protection Brand.

Innovators tina loba leyuran auténtikasi optik jeung digital, terus ngembang téknologi GSSC urang geus terus nyadiakeun solusi kaamanan kualitas luhur nu tailored ngajaga produk na dokumén ngalawan malah nu usaha counterfeiting pangalusna. Contact us ka ngamimitian.

BRANDMARK®

Pitur aman dumasar smartphone-pikeun auténtikasi nu panggampangna tur analisis anti-diversion.

  • Mudah deteksi tiruan basis konsumen
  • Anti-copy security encoding also identifies product and territory
  • Network-bebas auténtikasi smartphone jeung GPS
  • Serialization and barcode reading capability
Protection Brand

DATAMARKTM

Pitur aman dumasar smartphone-pikeun auténtikasi nu panggampangna tur analisis anti-diversion.

  • Easy inspector-based counterfeit detection
  • Anti-copy security encoding embedded into ID and Vital Documents
  • Network-bebas auténtikasi smartphone jeung GPS
  • Serialization and barcode reading capability
Dokumén Kaamanan