Mbrojtja botën tuaj për më shumë 35 vjet.

Graphic Security Systems Corporation (GSSC) ka ofruar teknologjinë e saj patentuar, Sigurimit indicje ™ për qeveri të autorizuar firmat shtypjen e sigurisë dhe korporatat e mëdha në nivel global për më shumë se tridhjetë e pesë vjet. GSSC ka një thellësi prej përvojës që filloi në shtypjen tradicionale kartëmonedhë dhe që atëherë ka zgjeruar në verticles shumta brenda Dokumenti i Sigurimit dhe Mbrojtja markë Sektorët.

Shpikësit e shumta zgjidhje optike dhe digjitale vërtetimit, Teknologjitë vazhdimisht evoluon GSSC kanë vazhduar për të siguruar zgjidhje të kualitetit të lartë të sigurisë që janë të përshtatura për të mbrojtur produktet dhe dokumentet kundër falsifikimit.

Rreth GSSC
Mbrapsht në krye
Të zgjedhura

Cili Zgjidhja është Më të mirë për Ju?

VIPhotoVIPhoto

VIPhoto ™

Tipar i ndryshueshëm ID me ngulitur dhënave unike të fshehta në fotografinë në kohën e personalizimit.


Markë Mark ™

Secure tipar smartphone-bazë për autentikim të lehtë dhe analiza anti-diversion.


Doc-U-LokDoc-U-Lok

Doc-U-Lok®

On kërkesës funksion të ndryshueshme me ngulitur përputhen të dhënat e fshehta së bashku me të dhënat e njeriut të lexueshme.
DHE holografikDHE holografik

DHE® Holograms

Images Sigurimit treguesi ngulitur në holograms dhe fletë.


Datascreen

Screen Data ™

Tipar i ndryshueshëm me ngulitur microtext fshehtë në imazhe të tilla si fotot identitetit fantazmë dhe vulat.


StealthSIStealthSI

StealthSI®

Avancuar fshehtë treguesi image shtypura me Bojëra të padukshme të tilla si UV, IR dhe llak.


Dëshironi të mësoni më shumë?