Заштита на вашиот свет за повеќе 35 години.

Графички безбедносни системи корпорација (GSSC) дала патентираните технологии, Безбедност индиции ™ на владините овластени безбедност печатење фирми и големите корпорации на глобално ниво за повеќе од триесет и пет години. GSSC има длабочина од искуство, кој започна во традиционалните печатење на банкноти и оттогаш се прошири во голем број verticles во рамките на Безбедноста на документите и Бренд заштита сектори.

Иноватори на бројни оптички и дигитален автентикација решенија, постојано се развива технологии GSSC продолжија да се обезбеди висок квалитет на решенија за безбедност кои се прилагодени за заштита на производи и документи од фалсификување.

За GSSC
Вратете се на почетокот
Избрана

За чие решение е Најдобра за вас?

VIPhotoVIPhoto

VIPhoto ™

Променлива ID функција со вградени уникатен тајни податоци во слика во времето на персонализација.


Бренд Марк ™

Безбедна smartphone-базирани автентикација функција за лесно и анти-диверзија анализа.


Док-У-ЛокДок-У-Лок

Док-У-Лок®

На барање променлива функција со вграден појавување на тајни податоци заедно со читливо податоци.
И холограмаИ холограма

И® Холограми

Безбедност индиции слики вградени во холограми и фолии.


Datascreen

Податоци екран ™

Променлива функција со вграден тајни microtext во слики, како што духот проект фотографии и заптивки.


StealthSIStealthSI

StealthSI®

Напредно тајни индиции слика отпечатена со невидливо мастило, како што УВ, МР и лакови.


Сакате да дознаете повеќе?