Njaga donya kanggo liwat 35 taun.

Graphic Sistem Keamanan Corporation (GSSC) wis kasedhiya teknologi paten sawijining, Keamanan Indicia ™ kanggo pamaréntah sah perusahaan Printing keamanan lan utama perusahaan global luwih saka telung puluh lima taun. GSSC wis ambane saka pengalaman sing wiwit ing printing banknote tradisional lan wis wiwit lengkap menyang akeh verticles ing Document Keamanan lan Proteksi Brand sektor.

Innovators pira-pira solusi bukti asli optik lan digital, saya suwe saya apik teknologi GSSC kang wis terus kanggo nyedhiyani solusi keamanan kualitas dhuwur sing ngarang kanggo nglindhungi produk lan dokumen marang Surf.

About GSSC