Njaga WORLD YOUR FOR Swara 40 YEARS.

Graphic Sistem Keamanan Corporation (GSSC) has provided its patented Scrambled Indicia® to government authorized security printers and major corporations globally for more than 40 taun. GSSC wis ambane saka pengalaman sing wiwit ing printing banknote tradisional lan wis wiwit lengkap menyang akeh verticals ing Keamanan Document lan sektor Protection Brand.

Innovators pira-pira solusi bukti asli optik lan digital, saya suwe saya apik teknologi GSSC kang wis terus kanggo nyedhiyani solusi keamanan kualitas dhuwur sing ngarang kanggo nglindhungi produk lan dokumen marang malah usaha Surf paling. Hubungi kita kanggo miwiti.

BRANDMARK®

Fitur aman adhedhasar smartphone-kanggo bukti asli gampang lan analisis anti-pangalihan.

  • Gampang deteksi palsu basis konsumen
  • Anti-copy security encoding also identifies product and territory
  • Jaringan sawijining bukti asli smartphone karo GPS
  • Serialization and barcode reading capability
Proteksi Brand

DATAMARKTM

Fitur aman adhedhasar smartphone-kanggo bukti asli gampang lan analisis anti-pangalihan.

  • Easy inspector-based counterfeit detection
  • Anti-copy security encoding embedded into ID and Vital Documents
  • Jaringan sawijining bukti asli smartphone karo GPS
  • Serialization and barcode reading capability
Document Keamanan