Njaga WORLD YOUR FOR Swara 35 YEARS.

Graphic Sistem Keamanan Corporation (GSSC) wis kasedhiya sawijining paten Keamanan Indicia ™ kanggo pamaréntah sah printer keamanan lan utama perusahaan global kanggo luwih saka 38 taun. GSSC wis ambane saka pengalaman sing wiwit ing printing banknote tradisional lan wis wiwit lengkap menyang akeh verticals ing Keamanan Document lan sektor Protection Brand.

Innovators pira-pira solusi bukti asli optik lan digital, saya suwe saya apik teknologi GSSC kang wis terus kanggo nyedhiyani solusi keamanan kualitas dhuwur sing ngarang kanggo nglindhungi produk lan dokumen marang malah usaha Surf paling. Hubungi kita kanggo miwiti.