Njaga donya kanggo liwat 35 taun.

Graphic Sistem Keamanan Corporation (GSSC) wis kasedhiya teknologi paten sawijining, Keamanan Indicia ™ kanggo pamaréntah sah perusahaan Printing keamanan lan utama perusahaan global luwih saka telung puluh lima taun. GSSC wis ambane saka pengalaman sing wiwit ing printing banknote tradisional lan wis wiwit lengkap menyang akeh verticles ing Document Keamanan lan Proteksi Brand sektor.

Innovators pira-pira solusi bukti asli optik lan digital, saya suwe saya apik teknologi GSSC kang wis terus kanggo nyedhiyani solusi keamanan kualitas dhuwur sing ngarang kanggo nglindhungi produk lan dokumen marang Surf.

About GSSC
Back to Top
Bintang

Kang Solution punika Best kanggo Sampeyan?

VIPhotoVIPhoto

VIPhoto ™

Maneko rupo fitur ID karo ditempelake data covert unik menyang foto ing wektu wong.


Brand Mark ™

Fitur aman adhedhasar smartphone-kanggo bukti asli gampang lan analisis anti-pangalihan.


Doc-U-LokDoc-U-Lok

Doc-U-Lok®

On dikarepake fitur maneko rupo karo ditempelake cocog data covert kajawi data-manungsa sing bisa diwaca.




lan Hologramlan Hologram

Lan® Holograms

Keamanan Indicia gambar ditempelake menyang Holograms lan garnish.


Datascreen

Data layar ™

Fitur maneko rupo karo ditempelake microtext covert menyang gambar kadosta foto ID memedi lan asu laut.


StealthSIStealthSI

StealthSI®

Advanced covert Indicia gambar dicithak kanthi inks kahuripan kayata UV, IR lan varnish.


Pengin mangerteni sing luwih lengkap?